10 млн грн – на розвиток 84 округу за сприяння Ігоря Фріса виділять з держбюджету (ПЕРЕЛІК ОБ’ЄКТІВ)

20.05.2021

З Державного Фонду соціально-економічного розвитку на 84 округ за сприяння народного депутата України Ігоря Фріса виділять 10 мільйонів гривень. Це перший транш із запроєктованих 30 млн грн, які планують профінасувати впродовж цього року. 

Більшість цих коштів піде на придбання медичного обладнання для лікарень округу. Окрім цього, у переліку і фінансування комунальної сфери. 

✅ 2 400 000 гривень - на придбання стаціонарного рентгенівського цифрового апарата на два робочі місця для комунального некомерційного підприємства “Тлумацька центральна міська лікарня” Тлумацької міської ради (Івано-Франківська обл., Тлумацький р-н, м. Тлумач, вул. Винниченка, буд. 84). 

✅ 1 302 270 гривень - для Ямницької сільської територіальної громади на придбання медичного обладнання:
- стаціонарного ультразвукового апарату ( премія класу CBit 8) 
- фотометра фотоелектричного КФК-3-01 
- RTAІнкубатора-термостату 
- центрифуги лабораторної СМ-6М з ротором 6М (ELMI)
- аналізатора напівавтоматичного біохімічного RT-1904C
- 2 фармацевтичних холодильників HAIERHYC68
- 2 апаратів АМПЛИПУЛЬС-5БР для комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медикосанітарної допомоги” Ямницької сільської ради (вул. Галицька, 36, с. Ямниця, Івано-Франківська обл.).

✅ 310 000 гривень - для Бурштинської міської територіальної громади на придбання медичного обладнання:
- 6 шприцевих насосів (дозатор)
- 2 моніторів пацієнта для комунального некомерційного підприємства “Бурштинська центральна міська лікарня” Бурштинської міської ради Івано-Франківської області (Івано-Франківська область, м. Бурштин, вул. Р. Шухевича, 18).

✅ 1 466 407 гривень - для Галицької міської територіальної громади. Вони підуть на буріння додаткових свердловин в межах Шевченківського родовища питних підземних вод для водозабезпечення мешканців Галицького району Івано-Франківської області

✅ 1 495 808 гривень - для Галицької міської територіальної громади на капітальний ремонт покрівлі Галицького ліцею імені Ярослава Осмомисла, що на вул. Шевченка, 5.

✅ 140 000 гривень - для  Галицької міської територіальної громади на придбання медичного обладнання:
- прилад електрокардіографічний 
- сечовий аналізатор для амбулаторій ЗПСМ 
- 2 кисневі концентратори для комунального некомерційного підприємства “Галицький центр первинної медико-санітарної допомоги” Галицької міської ради Івано-Франківської області (вул. Н. Вівчаренка, 36, м. Галич, Івано-Франківська область).

✅ 165 000 гривень - на придбання розкидача дорожніх сумішей для Галицької міської ради (Івано-Франківська обл., місто Галич, вул. Н. Вівчаренка, буд. 29). 

✅1 927 000 гривень - для Лисецької селищної територіальної громади. Кошти використають на реконструкцію мереж постачання медичного кисню КНП “Лисецька центральна районна лікарня” (вул. Радчанська, 10 в смт Лисець Тисменицького району). 

✅793 000 гривень - для Обертинської селищної територіальної громади на придбання ультразвукової діагностичною системи  для комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Обертинської селищної ради (Івано-Франківська обл., смт Обертин, вул. Б. Хмельницького, буд. 14А).

Інші новини

19.12.2023
Більшість коштів спрямували на забезпечення оборони

Важкий 2023-й добігає кінця. Про цьогорічні здобутки Івано-Франківщини та про те, що нас чекає у 2024 році розповів редакції Голос України.

27.11.2023
Законопроєкт Ігоря Фріса про грошову виплату за загибель наших захисників, ближчим засіданням буде розглянуто в парламенті


Законопроєкт № 9226, який вносить зміни до переліку осіб, які мають право на допомогу від держави, у випадку загибелі військового, передбачає розширення переліку

12.08.2023
Забезпечення прав під час війни

11 серпня 2023 року у Франківську відбулася дискусійна платформа “Громади під час війни: оперативні рішення – стратегічні цілі”. 

11.08.2023
Щоденна робота депутата, як вона є …

Добрався до дому після роботи в Раді.

Хтось звісно здивується, але депутати працюють. 
Причому вживу, а не онлайн.