Ігор Фріс підтримав рестораторів та підписав звернення до Кабміну стосовно недопустимості карантину вихідного дня

13.11.2020

Народний депутат України Ігор Фріс на своїй сторінці у Фейсбук висловив ставлення до карантину вихідного дня, який уже відзавтра запровадить Уряд. 
Він наголосив, що проти такого рішення Кабміну та підтримав рестораторів Івано-Франківська. 

Нардеп зазначив, що разом з колегами підписав звернення до Кабінету міністрів щодо недопустимості такого рішення, коли забороняючи працювати тисячам людей в Україні, Уряд не передбачає  компенсації їхніх втрат. 

"Я за свідомий підхід та за комплексні рішення. На жаль, мене та інших не почули. Але ті, кому не все одно, готові підставити своє плече. Я серед них.
Незрозуміло, де  взяти кошти на оренду, комунальні послуги, податки, кредити і все інше тим, хто заробляє щодня? А заробіток у вихідні складає 60-80% всіх грошей за тиждень? Поряд з цим компенсацій - нуль
",-підсумував Ігор Фріс. 


Нагадаємо, Уряд запровадив в Україні карантин вихідного дня до 30 листопада. Тепер на вихідних не працюватимуть ресторани, бари, кафе, торгові центри та кінотеатри. Таке рішення ухвалили на засіданні Кабміну у середу, 11 листопада.

Інші новини

19.12.2023
Більшість коштів спрямували на забезпечення оборони

Важкий 2023-й добігає кінця. Про цьогорічні здобутки Івано-Франківщини та про те, що нас чекає у 2024 році розповів редакції Голос України.

27.11.2023
Законопроєкт Ігоря Фріса про грошову виплату за загибель наших захисників, ближчим засіданням буде розглянуто в парламенті


Законопроєкт № 9226, який вносить зміни до переліку осіб, які мають право на допомогу від держави, у випадку загибелі військового, передбачає розширення переліку

12.08.2023
Забезпечення прав під час війни

11 серпня 2023 року у Франківську відбулася дискусійна платформа “Громади під час війни: оперативні рішення – стратегічні цілі”. 

11.08.2023
Щоденна робота депутата, як вона є …

Добрався до дому після роботи в Раді.

Хтось звісно здивується, але депутати працюють. 
Причому вживу, а не онлайн.