Ігор Фріс просить забезпечити  функціонування Тлумацького районного суду

14.05.2020

Народний депутат України Ігор Фріс сьогодні направив звернення на ім'я голови Державної судової адміністрації України щодо неналежного забезпечення діяльності Тлумацького районного суду. 

"Звісно, майбутнє за онлайн послугами. Але до того моменту будь-якому суду потрібні марки, папір та кошти на відправку судової кореспонденції сторонам судового розгляду", - підкреслив Ігор Фріс.

Також нардеп зазначив, що відсутність мінімального запасу канцелярії для судового провадження призводить до безпідставних відкладень розгляду справ, порушення строків їх розгляду, а також порушення виконання судових рішень. 

"Надалі така ситуація може призвести до істотного обмеження доступу громадян до правосуддя в Тлумацькому районі Івано-Франківської області, жителі якого мене обрали народним депутатом України", - переконаний Ігор Фріс.

 

Інші новини

19.12.2023
Більшість коштів спрямували на забезпечення оборони

Важкий 2023-й добігає кінця. Про цьогорічні здобутки Івано-Франківщини та про те, що нас чекає у 2024 році розповів редакції Голос України.

27.11.2023
Законопроєкт Ігоря Фріса про грошову виплату за загибель наших захисників, ближчим засіданням буде розглянуто в парламенті


Законопроєкт № 9226, який вносить зміни до переліку осіб, які мають право на допомогу від держави, у випадку загибелі військового, передбачає розширення переліку

12.08.2023
Забезпечення прав під час війни

11 серпня 2023 року у Франківську відбулася дискусійна платформа “Громади під час війни: оперативні рішення – стратегічні цілі”. 

11.08.2023
Щоденна робота депутата, як вона є …

Добрався до дому після роботи в Раді.

Хтось звісно здивується, але депутати працюють. 
Причому вживу, а не онлайн.