Ігор Фріс запрошує сьогодні у zoom обговорити законопроєкт про кінцевого бенефіціара та структуру власності

18.10.2021

Народний депутат України Ігор Фріс запрошує сьогодні доєднатися до zoom конференції всі зацікавлені сторони, аби обговорити законопроект про кінцевого бенефіціара та структуру власності. 

Про це нардеп повідомив на своїй офіційній сторінці у Фейсбук. 

Ігор Фріс зазначив, що зібрав всі пропозиції, які надходили щодо цього питання, їх опрацьовано та сформовано у вигляді законопроекту, який і  пропонує обговорити у понеділок в форматі зум-конференції.

"За результатами дискусії буде сформовано кінцеву версію порівняльної таблиці і зареєстровано у вівторок як проект закону, під номером 6131-2. Запрошую всі зацікавлені сторони, як симпатиків так і противників, обговорити шлях остаточного вирішення проблеми, яка справедливо збурила громадськість", - наголосив нардеп.

Посилання на зум-конференцію - в першому коментарі до посту. Початок о 12 год.

 

Інші новини

19.12.2023
Більшість коштів спрямували на забезпечення оборони

Важкий 2023-й добігає кінця. Про цьогорічні здобутки Івано-Франківщини та про те, що нас чекає у 2024 році розповів редакції Голос України.

27.11.2023
Законопроєкт Ігоря Фріса про грошову виплату за загибель наших захисників, ближчим засіданням буде розглянуто в парламенті


Законопроєкт № 9226, який вносить зміни до переліку осіб, які мають право на допомогу від держави, у випадку загибелі військового, передбачає розширення переліку

12.08.2023
Забезпечення прав під час війни

11 серпня 2023 року у Франківську відбулася дискусійна платформа “Громади під час війни: оперативні рішення – стратегічні цілі”. 

11.08.2023
Щоденна робота депутата, як вона є …

Добрався до дому після роботи в Раді.

Хтось звісно здивується, але депутати працюють. 
Причому вживу, а не онлайн.