Підтримка ветеранів АТО/ООС та їхніх сімей - пріоритне завдання для ВРУ, - Ігор Фріс

18.09.2021

Питання соціального захисту учасників Операції об’єднаних сил та ветеранів АТО/ООС і їхніх сімей обговорили у рамках виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

"Круглий стіл" на тему «Утвердження й зміцнення єдності суспільства, розбудова його інститутів для врегулювання нагальних питань соціального захисту ветеранів та членів їх сімей» відбувся в Івано-Франківській обласній державній адміністрації.

Участь у заході взяв, і народний депутат України Ігор Фріс. 

Тема соціалізації та підтримки ветеранів і сімей загиблих воїнів об'єднала ветеранську спільноту, родини загиблих героїв, народних депутатів України від Прикарпаття та керівництво Івано-Франківської області. 

"Тисячі прикарпатців долучилися до захисту України на східних кордонах. З них півтори сотні віддали свої життя, а п' ятеро досі вважаються безвісти зниклими. 
Тож сьогодні наше спільне завдання - на загальнодержавному рівні максимально підтримувати наших воїнів та їхні сім' ї. Зокрема, у придбанні житла, наданні медичного забезпечення та соціальній адаптації",
 - зауважив Ігор Фріс.

Інші новини

19.12.2023
Більшість коштів спрямували на забезпечення оборони

Важкий 2023-й добігає кінця. Про цьогорічні здобутки Івано-Франківщини та про те, що нас чекає у 2024 році розповів редакції Голос України.

27.11.2023
Законопроєкт Ігоря Фріса про грошову виплату за загибель наших захисників, ближчим засіданням буде розглянуто в парламенті


Законопроєкт № 9226, який вносить зміни до переліку осіб, які мають право на допомогу від держави, у випадку загибелі військового, передбачає розширення переліку

12.08.2023
Забезпечення прав під час війни

11 серпня 2023 року у Франківську відбулася дискусійна платформа “Громади під час війни: оперативні рішення – стратегічні цілі”. 

11.08.2023
Щоденна робота депутата, як вона є …

Добрався до дому після роботи в Раді.

Хтось звісно здивується, але депутати працюють. 
Причому вживу, а не онлайн.