Уряд виділив 60 млн грн на будівництво пасічнянського моста за сприяння Ігоря Фріса та прикарпатських нардепів 

04.11.2020

Сьогодні, 4 листопада, Уряд затвердив порядки та умови надання субвенцій із Дорожнього фонду на оновлення місцевих доріг та будівництво мостів у 11 регіонах з обсягом фінансування 1,98 млрд грн.

До переліку увійшло і фінансування будівництва моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв'язки в районі вулиць Хіміків та Надрічна в Івано-Франківську. На це Кабмін передбачив 60 млн грн. 

Нагадаємо, у вересні Верховна Рада України підтримала правки до закону України " Про державний бюджет на 2020 рік" народних депутатів від Прикарпаття Ігоря Фріса, Олени Вінтоняк, Едуарда Прощука, Романа Мулика, які стосувалися фінансування добудови мосту на Пасічну, що в Івано-Франківську. 

"Тепер наше спільне завдання - проконтролювати раціональне використання цих коштів. Кожна гривня повинна освоїтись за призначенням ", - наголосив Ігор Фріс.

Інші новини

19.12.2023
Більшість коштів спрямували на забезпечення оборони

Важкий 2023-й добігає кінця. Про цьогорічні здобутки Івано-Франківщини та про те, що нас чекає у 2024 році розповів редакції Голос України.

27.11.2023
Законопроєкт Ігоря Фріса про грошову виплату за загибель наших захисників, ближчим засіданням буде розглянуто в парламенті


Законопроєкт № 9226, який вносить зміни до переліку осіб, які мають право на допомогу від держави, у випадку загибелі військового, передбачає розширення переліку

12.08.2023
Забезпечення прав під час війни

11 серпня 2023 року у Франківську відбулася дискусійна платформа “Громади під час війни: оперативні рішення – стратегічні цілі”. 

11.08.2023
Щоденна робота депутата, як вона є …

Добрався до дому після роботи в Раді.

Хтось звісно здивується, але депутати працюють. 
Причому вживу, а не онлайн.